Informace o novém poskytovateli internetu a možnost připojení našeho domu k nově vznikající síti

18.07.2014 08:55

Vážení sousedé,

            byli jsme kontaktováni firmou Fibernet a.s., která na jaře tohoto roku započala výstavbu optické datové sítě na základě územního rozhodnutí Městského úřadu v Milovicích s tím, že nově budovaná datová síť bude procházet kolem našeho domu a bude nám tím umožněno připojit náš dům k této nově vznikající síti (připojení k internetu + televize přes internet). Termín přopojení je předběžně stanoven na podzim tohoto roku. Veškeré náklady spojené s připojením našeho domu budou hrazeny firmou Fibernet a.s.

            Zde se nachází odkaz na stránky firmy Fibernet a.s., kde naleznete ceník služeb a seznam televizních kanálů (několik balíčků na výběr). Pro porovnání zde je odkaz na firmu CATR s.r.o., která již má do našeho domu zavedenou optickou linku.

            V případě, že by někdo z majitélů bytových jednotek byl proti připojení našeho domu k nově vznikající sítí, nechť kontaktuje výbor a pokud budou důvody pro nepřipojení domu opodstatněné, zveřejníme tento důvod na stránkách společenství a umožníme diskuzi k tomuto tématu, případně svoláme schůzi a o připojení domu proběhne hlasování. V opačném případě budeme jednat s firmou Fibernet a.s. o připojení k nové síti.